Thursday, September 8, 2011

jadual PMR !

gosh, cuakkkkk , dapat jadual PMR tadi :D lagi 27 hari je kalau x silap !  takot la, hope boleh la buat nanti, tolong la, nie je harapan faz ! please :D i wanna be who i wanted to be :D please allah , make my wish become true :D mm, i seriously nervous and afraid looking at the paper :D i hope me and my friends can do it well , aminn, btw esok ade report card day for form 3 :D my result x yah ckp la ye =,= btw tomorrow ade seminar science pon, harap2, semua 2 dapat masuk otak and boleh bantu faz jawap PMR ! aminn :D 

hehe

tadi2, pergi jusco with IKA FARZANA and ADERRA , hahaha lawak ouh, first pergi makan , dekat situ bukan main lagi ouh, snap gamba suap banana bagai, hahhaha gila betol kiteorg :D then pergi S&J hahah dekat sana ada pencil case yg lawa tau, then kiteorg beli sama2 hahahha, sweet je :D hehe then jalan2 sampai jalan nak keluar pon boleh silap, hahaha apelah, then sampai LRT berpisah la, faz ckp ngan dua budak cute nie, da sampai text, x sampai 5 minit ika text ckp da sampai, tengok diorg ada dekat tangga LRT lagi, hahah ngek betol ouh , hahhaha lawak2 :D hhehhee x lawak pon , tapi ntah la, pape lah , bye :D

Tuesday, September 6, 2011

kaca pecah atas tangan !

wahh seronok sangat tgn luka, tgh basuh pinggan sekali x perasan belakang kain ade mangkuk , nak alihkan kain sekali mangkuk yg jatuh ats tgn faz ! best gila la kan :'((((( saket laaaaaa, nasib aya ada ouh, thanks ADERRA !!! hmm, terpaksa lah tahan sakit ! haish ! musibah2, da badan sakit, tangan pon saket, lepas nie apa la pulak ? saba jela ! tangan berdarah tau , BLOOD3 ! BLOOD SYG, i love it but saket :'( hmm , btw baik gila dye ouh, padahal x kenal pon sapa dye, bile ckp tgn luka dye kate dye nak solat bnyk2 nak doakan tgn faz cepat sembuh :') terharu ! btw thanks awak ! awak baik la ! :)
btw pape pon , tetap sakit ! hahah aya jadi nurse kejap kat sini, bubuh ubat kat tgn faz ! hehhe thanks dear !
utk awak : faz harap awk cepat sembuh and faz harap awk x de saket pape,insyaallah awk akan sehat okay :D but kalau kene duduk dekat sana, stay je tau syg, untuk kebaikan awak ! faz akan sentiase doakan awak sayang !

Saturday, September 3, 2011

EID MUBARAK :)

hehe here is the stories babe ! 
first day of hari raya :
 macam biasa la, pagi2 mintak maaf dekat parents :') kay sebenarnya faz nak nanges but faz cover , hahha buat2 la gelak , yela mummy ada satu je anak kan :'( sebak gila time 2, hahah then kiteorg pergi kubur my grandpa :'( imisshim so much !! :(((  hmm lepas pergi kubur semua, meet my daddy :D hehehe , jenj3, haha seronok la jugak :P haha then2 boleh pulak satu kejadian yg sedih berlaku ! serious rasa eerrrgghh , why must hari raya this incident happen ? gosh, pape pon lantak la, lepas 2 berkunjung la ke rumah my mom's uncle :D hahah rumah dye boleh tahan la :D then2 pulang :)


second day raya :
pagi2 mummy kejut pergi melaka :D jumpa kawan lama grandma , hahah sampai sana bukan main lagi , dye dengan kawan dye , mummy dengan kawan mummy , hahah faz ? hahhaah duduk je :D hahah saba jela, second day nie, kiteorg dekat melaka satu hari , then malam baru balik :D



third day raya : 
pagi2 cousin semua datang :D then agak busy siket la, tetibe KAK MAZLINA datang :D heheh nama dekat2 kan :P jgn jealous :P hahaha bila dye datang faz ikot pergi tido umah dye :D then lepas 2 dye bawak faz pergi rumah cousin abg razif(her hubby) , rumah 2 besar kot, hahah but faz asik dengan baby je, raziq irfan , anak kak maz :) haha comel la dye ! sementara faz ada , faz la yg pegang baby 2 :P hahahaham\, lepas 2, pergi rumah cousin kami di kajang :D okay time nie agak kelakar siket,  kak maz tengah nak tidur kan baby and kiteorg with other cousin tengah duduk tengok TV , seronok nie , tetibe ade org jerit dari tingkap, API2, haha fire lah, kelam kabut semua keluar, kak maz bawak baby yg lain lari2, abg bawak air, hahah faz bawak lari bag dulu , tengok2 api kecik je :/ gila betol, lari bukan main rupa2nya api siket je, baling kain hilang da, ngek betol, buat penat bawak lari bag bagai ! hahahha kelar ouh kalau tengok time 2. lepas 2 balik la rumah kak maz :D



day four :
kak maz bawak pergi klang , hahah pergi la rumah cousin2 , adalah dalam 6 rumah jugak time tu, haha faz duduk dalam kereta mesty la main dengan baby kan :D hehehe ape lagi kerja faz :P  then lastly pergi umah cousin yg sorg nie, dekat sana la kiteorg gurau2, amik gamba macam org gila, haha then main mercun , hahha main mercun roket 2, faz x perasan tau da bakar time 2, then tetibe bunyi kuat , termelatah kat sana, buat malu je ouh , hahah gila2, then ada satu mercun abg razif bazar, dye x cakap kalau bazar terus lari yg faz and kaka fati duduk la dekat sana dye lari sorg2 , bapak la terkejut kiteorg , naseb x de pape tau , kalau x terbakar kiteorg , kelam kabut gila time 2, yg abg razif da gelak2 tengok kiteorg , ade ke patut buat org macam 2 ! hahahhaah than kak maz terbaling mercun dekat kereta dye, cuak dye , haha yela kereta mahal wok, pape jady balik naik apa ? kaki , ahhahah lepas 2 masa balik, abg razif follow daddy, hahah daddy kata satu tol nie 40 sen ! semua pelik , tetibe sampai tol 2, naseb abg razif pegang RM 1  dye ingat boleh la dapat baki rupanya org 2 mintak lagi 60 sen, harga dye RM1.60 , hahah gila ouh daddy, 40 sen la sangat kan ! sampai balik org dalam kereta gelak, hahah naseb abg razif x pegang 40 sen je, kalau x memang malu gila time 2, hahaha


day fifth : 
siap2, haha packing2 nak balik da :( hmm , sebelom balik singgah umah 2 cousin faz :D yg sad nye mase nak balik 2 is nak tinggal baby :( hmm, tape2 lepas PMR kite jumpe kay baby :) will miss you la sayang , hehhe btw jumpe haikal tau that day , fine sombong kan first2, haahha then dtg jugak wlpn kejap :P hahahaha ngek la haikal 2 :P

photo
x de keje :P

with mummy

hehe

with baby

otw to melaka

 melaka , i'm coming :)

with kak mazlina

fazelinah and mazlina

with mizah

me and ramizah

kak maz and her son

me with baby

:P

haikal

with this crazy handsome person

me , abg razif and kak fati
muka semua gelap + berminyak sebab da malam and baru lepas main mercun

with daddy 

 hehe nie la antaranya, nak masuk semua mmg x la :)
bye2 love yeahh