Friday, July 29, 2011

sorry !

hmm , alhamdulillah da nak puase  da :) akhirnya , dapat jugak merasa bulan rahmat nie :) hmm , then2 isnin nie nak trial da !! god serious la cuak kowt , hope faz n kwn2 dapat la buad ! faz nak  mintak dekat semua orang kalau2 faz ade buad salah kat korg , maafkan faz eh kalau faz ade buad korg terasa ke , or faz ade buat korg saket hati , or faz ade terkasar bahasa ke kat korg atau ape2 je yg faz buat salah dekat korg SORRY SANGAT3 ! seriously , faz syg korg sebenarnye , hehe :) btw tlg doakan faz and kawan2 faz semoga kami dapat buat yang terbaik dalam trial kami nie eh , thanks :D hope kita semua dapat banyak pahala da diberkati dalam bulan ramadhan nie , insyaallah ! 
ya allah , permudahkan lah pembelajaran kami , biarlah kami ingat ape yang kami belajar selame ini dan berilah kami keyakinan yang tinggi untuk mengahadapi trial pmr ini serta maafkanlah selaga dosa2 kami , biarlah bulan ramadhan yang mulia ini menjadi bulan yang terbaik buat kami ya allah , aminn :D
once again ! SORRY GUYS ! ILOVEYOU !