Monday, August 22, 2011

buka puasa with them :D

hehe, semalam, hari ahad bersamaan 21/8/2011, hahha cehhh, haha kelas 3A mengadakan jamuan buka puasa di foodcourt WWM :D haha yg pergi bukan ramai pon :P just , FAZ, IKA, DIANA, ZAILIKA , NAJIHAH , FARID, NAZREEN , FAUZAN , AKMAL AND SAFWAN :D hahaha first2 bila sampai sana hanya ada, farid , akmal, fauzan , nazreen dina and faz, so kami decide tuk main bowling, hahhaha yela, x kn nak tunggu kat foodcourt 2 awal2 , gila ke ? hahahha pandai ouh bdk lelaki main bowl , hahhaha okay fine, dina lagi pandai then faz :P hahhaha then bila da petang siket , ika , and zailika pon dtg, then kami solat , lepas 2 pergi foodcourt, cop tempat :D hahah seronok la, boleh gurau2 plak kat situ :P hahahhammg rasanya suara kiteorg gelak yg plng kuat kat situ, hahahha, thn kami order makanan :D lepas 2, bila nak buka, diana call YASINA, hahah dye kata da buka, kiteorg nie mcm 50-50 sebab semua x buka lagi, hahah ika da minum da, semua pandang dye, hahah kesian je malu :P hahahahha lawak ouh, then semua makan la :D lepas 2 kiteorg pergi solat, hahha lepas solat bdk perempuan pergi karaoke jap, hehe budak lelaki lambat sebab diorg g kedai buku, so kiteorg g je la, then bila diorg nk dtg  abg 2 x bagi masuk dye kata 1 bilik 4 org je, hahahha kesian2 dekat korg :P hahah 1 jam la diorg menunggu :P hahahha kesian tau ! then bila kitaorg keluar , masa nak blik muka 10sen je diorg, hahha penat tunggu kowt , kesian ouh , FAUZAN CKP: korg kat dalam lompat2 kiteorg dudk dekat sini tengok patung 2 je, haahhaha, kesian gila ouh , hahhahaha then kiteorg balik la naik LRT :D hahha then semua balik la, x kn nk jalan lagi , kul 9 lebih kot :P hahha the end :)