Monday, August 15, 2011

hm,

kat sklh tadi , masa pagi2 okay je, ada semangat nk buat latihan MATH  ! alhamdulillah ! then sampai waktu math ckg bagi kertas, alhamdulillah jugak boleh buat ! hehe, then rehat , hahahha mmg terseksa la faz nak duduk kan sebab kain kemeja ketat bawah ! tension, nk jln pown ssh ! menguji kesabaran betol, haah then da abis tazkirah , nk naik ats kain faz terlipat dekat bawah , aya nk betolkn guna kaki sekali dye terpijak kasut faz, hahaha then naik kelas dpt paper geo ! hm jg tanya berapa ! lepas 2, pergi science buat latihan, sebelom nk msk makmal science tetibe BIBIR FAZ BERDARAH, :( pedih kowt , sampai sekarang, hmm sakit ! then lastly masa agama :D hahha time nie best ! FAZ , AYA N IKA pakai kemeja ! hahah kiteorg kena masuk surau tau nak baca al-quran ! then ustazah dtg , kiteorg ckp la ssh la ustazah nk bukak tudung semua sebab pakai kemeja, then ustazah ckp x pela awk baca tapi jgn pegang al-quran 2, kongsi dengan sapa2, then da abis bace semua tetibe diorg kata lepas nie solat berjemaah ! mmg kiteorg terus pergi amik wuduk la, hahha bukak la apa yg patot ! hahah lawak je ouh , seksa dibuatnya , hahaha but faz sad la jugak bace al-quran 1 1/2 muka surat je, but alhamdulillah , tehn lepas 2 solat berjamaah ! hahah SUKA FAZ ! hahah mestilah :P hahahha then balik
alhamdulillah hari nie faz bersyukur sngt :D thank you allah