Sunday, August 28, 2011

MANCHESTER UNITED VS ARSENAL

hehe, serious i'm really2 happy yesterday :D pergi tengok bola dekat NZ with my mom <3 haha, kelakar gila ouh but kesian mummy, she is working today but i still ask her to bring me to NZ just to see MU <3 hahaha but x sia2 okay, mmg gempak la MU semalam, yeahhh, 8-2 kowt ! bapak la , suka gila nak mati sampai semalam tido pon faz pakai baju MU tau x !!! hahaha semangat gila la semalam, hahaha x boleh lupa match dye ouh, masa dye break for 15 minute i guess , mummy, ajak balik ebab dye nak kerja today but i said no, nak tengok lagi, then da smapai MU 7-2 mummy kata dah la, menang da nie, jom la balik, hahah then kiteorg balik, sampai je bawah, faz lari naik tingkat 5, LARI TAU , hahaha masuk rumah terus on tv, then masuk lagi satu goal, hahha seronok la babe !!! great dude ! MANCHESTER UNITED GORGEOUS !!! serious terjerit pula, hahha sorry ye jiran2 ku :P hehehe, ape2 pon , MU was so great, fantastic la !!!  ILOVEMANCHESTER UNITED !!

untuk awak : jangan la nak cari pasal okay, da nak raya pon nak cari pasal ke, asal nak krang ajar sangat ? ape mslh ko ? x puas hati, mari sini lah !! jangan la nak macam 2 sangat ! mulut 2 jaga boleh , salah ko , then ade hati nk salahkan org lain ? CERMIN DIRI DULU BOLEH X ? ko 2 da PERFECT ke ? ade hati nak BERLAGAK kono, hahha faz tahu la ko 2 PANDAI GILA2, CANTEK , BAGUS AND X PERNAH BUAT SLAH, org lain yg salah ko semua betol kan , hahahha lawak gila ! but its okay, biarlah allah je yg balas semaunya, baru ko tahu sape slaah sape betol okay :) btw thanks sebab fitnah2 ye, banyak nye pahala faz dapat ! alhamdulilah ! THANKS GILA LA SAYANG !