Tuesday, August 30, 2011

PERFECT KE KAU ?

hey2, hahha ko nie kan lawak ouh sebenarnye ! serious kesian gila dekat ko, hahah ape nak jadi ah ? cop ko perfect ke weyh ? diri pon BAJET BAGUS ade hati naj mengate org ? ade hati nak fitnah org ? weyh3, agak2 la kowt ! ko 2 kalau bagus x pe la jugak bijak ! aq tahu la ko nie bijak nak mampus ! sebab 2 la BERLAGAK GILA ! ingat siket , ko tu sebenarnya TERLEBIH PANDAI , sebab 2 perangai macam 2, kurang siket ! hehe terase ke cik ? KESAH PULAK AQ ? hahahha gedik sungguh ko nie , ingat ko cantek ke ? hahaha JANGAN BAJET WEYH ! da lah salah sendiri ade hati nak main2 NAMA ALLAH !  subhanallah, tape2 biar allah balas la perbuatan korg 2, tgk la nanti , ko ckp macam2 kan 1 sedangkan diri sendiri pon zzzzzz, hahah pikir la sendiri eh ! btw thanks eh seab fitnah2 my family :D banyak nye pahala family faz dpat disebabkan ko ! WOW GORGEOUS BABE ! THANKS A LOT for jasa baik ko menfitnah2 tu :D alhamdulillah , but CERMIN diri dulu bole ? kalau BAGUS x pela jugak nie HAMPEH !! bajet je lebih ! then2 ade hati nak BERLAGAK konon,  baru maju nak megah ! dulu susah sape tolong ? kambing eh ? ouh ic ! kesian la ! hmm, saba jela kan dgn org macam 2 :D ite's okay , BTW SORRY LA KALAU BUAT KAU TERASA OR PERNAH BUAT SALAH DEKAT KO , at least aq sedar diri aq sape and aq sedar ape yg aq buat , bukan macam korg, aq masih tahu ADAB lgi sebab 2 aq mintak maaf , but for you all ! NO COMMENT !


untuk org yang BAJET perfect nak mati dalam dunie nie !