Wednesday, August 10, 2011

si dye !




hahah tadi masa balik sklh , hujan la pulak , faz balik ngan miera sampai LRT ! then miera balik naik bas, faz jalan kaki la cam biase, then sampai depan  nmpk ieka ! hahah first2 peace  je ngan dye , then balik la same.  okay faz kan agak rabun wlpn pakai lens, (powerdakurang)  hehe, so faz rase macam nmpk someone tau dekat sebelah sana, dekat blog e13, da la hujan , lagilah kabur, then faz tanya ieka, sapa 2 ? skali ieka ckp dye ! haha terkejut la jugak , hahhaha ngek ouh , then faz lintas la jln , tetibe dye hilang , konon2 nak main sorok2 la kan , hahah lawak la dye, cam budak2 la :D comel je , hahaha , last2 x jumpe pon , faz da balik :P hahha pdn muke !! hehe btw hahah teringin nak jumpe firdaus adek dye :D hahahaha mesty comel kan , adek dye yg second last pown da comel ape lagi yg kecik nie, hahha t bwk dye jumpe faz tau ! hahahha